Skip to main content

De boot

Ruimte

De Sharky I en II is meer een jacht dan een boot.

Veel ruimte en licht van kleur. Het straalt klasse uit en biedt voor iedereen aan boord meerder plekken voor samenzijn. Tevens zijn er zoveel plekken waar je op jezelf kunt zijn in stilte. Al met al een heerlijke plek als thuishaven voor een week op zee.

Vrijheid

Een overheerlijke plek waar je 360 graden rond
kunt genieten van je eigen vrijheid.
Of het nu op het zonnedek, aan de tafel buiten of op het voordek is, je hebt een zee van mogelijkheden.

Overvloed

De bemanning en de gehele setting straalt overvloed uit.
Of het nu gaat over het overheerlijke eten, de 4-uurtjes of de juiste aandacht van de crew. Ik zeg, vooral leren ontvangen en genieten.

Everyone Stays Happy

Bemanning

De crew is een voltallige groep die zorgt voor een compleet verzorgde week,
aandacht op het goede moment en met een echte glimlach.
Dienstbaarheid zit hen allen in het bloed.
Van de kapitein, de koks, de snorkelgidsen, de salon jongens, de technische man, de zodiac drivers allemaal vakkundige mensen ieder met zijn eigen expertise.  Ze hebben er  allemaal oog voor dat het je aan niets ontbreekt in de week.

Kwaliteit en overvloed

De reis die meer bracht, dan waar ik zelf van kon dromen! Ben geraakt tot in mijn diepste wezen, voor altijd in mijn hart!

Mirjam

Ik heb aardig wat gereisd in mijn leven maar heimwee naar reisbestemming heb ik niet eerder gehad. Overnachtend op een prachtig schip met een mooie groep mensen, fijne bemanning, ‘sochtend bij zonsopgang beginnend met lichaamswerk, en zalig eten en dat samen met mijn lief.
Ik ben diep geraakt door de energie, speelsheid, wijsheid van de dolfijnen.

Eelco

Ik heb een onvergetelijke reis gemaakt naar het Sataya-rif in Egypte, samen met mijn partner. We waren diep verbonden met de Meesters van de zee, de Dolfijnen van het Sataya-rif.

De Dolfijnen, het heldere blauwe water, de wind, de zon, de medereizigers, de bemanning van ons schip en de begeleiders, hebben een speciale plaats in mijn hart veroverd die nooit zal vervagen.

Susanne

Eindelijk weer een week op het rif van Sataya doorbrengen onder de bezielende leiding van Bob dit keer! Wat een fantastische week is het geweest. Bob ziet wat er nodig is, weet de juiste toon aan te slaan, verzorgd korte oefeningen voor ziel én lijf (niet zweverig), heeft hele mooie verhalen, is humoristisch, zwemt met je mee, maakt foto’s en filmpjes,: kortom in één woord: SuperBob!
Ik heb direct weer een week geboekt! Een echte aanrader!

Ingrid
Close Menu

Bob Hense

dolphin whisperer

Nederland

T: +31630310850
E:bob@benow.nl